Головна » Новини

На Харківщині з’явився Центр педагогічної та управлінської досконалості для педагогів закладів професійної освіти. Він допоможе покращити навички та вміння педагогів профтехів, а також популяризувати професію серед молоді. Відкриття відбулося в межах стратегічної сесії-виставки «Педагогічна та управлінська досконалість у професійній та фаховій передвищій освіті України: партнерство та європейські стандарти». 

Зустріч також була присвячена започаткуванню Асоціації з розвитку професійної та неперервної освіти. 

Спікерами заходу стали представники Міністерства освіти і науки, закладів професійної освіти, Інституту професійно-технічної освіти НАПН і міжнародні партнери проєкту. 

Під час заходу учасники обговорили механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти, взяли участь у тренінгу щодо педагогічної та управлінської досконалості, а також в межах сесії відбулос ... Читати далі »

Переглядів: 112 | Додав: nmkpto_1 | Дата: 03.12.2021 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт Державного освітнього стандарту з професії 8111 «Машиніст екскаватора». Проєкт стандарту розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до статті 32 Закону України «Про освіту», статті 32 Закону України «Про професійну (професійно-технічну) освіту», підпункту 15 пункту 4  Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 630, Державного стандарту професійної (професійно-технічної) освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2021 р. № 1077.

Проєкт стандарту розроблено за компетентнісним підходом на основі професійного стандарту професії 8111 «Машиніст екскаватора»,  затвердженого ... Читати далі »

Переглядів: 115 | Додав: nmkpto_1 | Дата: 03.12.2021 | Коментарі (0)