Головна » Новини

З метою забезпечення стратегічного бачення та дорожньої карти для цифровізації освіти та науки 29-30 листопада 2021 року в онлайн-форматі відбулося сьоме засідання Комітету асоціації Україна-ЄС за участю заступника Міністра з питань європейської інтеграції Олексія Шкуратова.

Заступник Міністра наголосив на продовженні реформи Нова українська школа, реалізації програми у сфері професійної та професійно-технічної освіти EU4Skills, можливостях для українських учасників у новому циклі програми ЄС Еразмус+ 2021-2027, поінформував про стан розроблення проєктів Законів України «Про професійну освіту та професійне навчання» та «Про освіту дорослих», які плануються внести на розгляд Парламенту до кінця 2021 року.

«З метою масштабування результатів програми EU4Skills ... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: nmkpto_1 | Дата: 01.12.2021 | Коментарі (0)

Перший посібник з організації змішаного навчання для закладів професійної освіти створено Міністерством освіти і науки спільно з Програмою ЄС «EU4Skills». Він містить практичні поради для керівників і педагогів: від розробки стратегії змішаного навчання до створення безпечного та комфортного освітнього середовища. Ознайомитись з посібником можна за посиланням, а також на сайті МОН у розділі «EU4Skills».

«Ми хочемо, щоб учні мали змогу однаково ефективно навчатись як в майстернях, так і перед монітором ноутбука або в телефоні. Завдяки сучасним технологіям таке навчання цілком можливе. Однак для закладів проф ... Читати далі »

Переглядів: 115 | Додав: nmkpto_1 | Дата: 01.12.2021 | Коментарі (0)