Головна » Новини

22-26 листопада 2021 року Міністерство освіти і науки спільно з роботодавцями, міжнародними партнерами та регіональними представниками проведе Всеукраїнський тиждень професійної освіти.

На національному рівні відбудеться 5 заходів, що транслюватимуться кожного дня впродовж тижня на сторінках МОН у Facebook та YouTube.

Офіційне відкриття: 22 листопада о 10:00. 

Попередня програма за посиланням.

Ознайомитися з партнерськими заходами можна тут. Серед них заходи від Міжнародної організації праці, Федерації роботодавців України, Німецько-Української промислово-торговельної палати та інших.

На регіональному рівн ... Читати далі »

Переглядів: 117 | Додав: nmkpto_1 | Дата: 23.11.2021 | Коментарі (0)

Реальні зміни у професійній освіті потребують системності, інвестицій і політичної підтримки. Наразі саме таким курсом йде реформа професійної освіти в Україні, на цьому наголосив заступник Керівника Офісу Президента Олексій Дніпров під час офіційного відкриття Всеукраїнського тижня професійної освіти сьогодні, 22 листопада 2021 року.

“На виконання Указу Президента України «Про пріоритетні заходи щодо розвитку професійної (професійно-технічної) освіти» створено Раду з питань розвитку професійної освіти. Це поштовх для  реформи, адже нарешті система отримала впливову та фахову команду, яка спроможна відстоювати інтереси на національному рівні. Задля комплексної модернізації професійної освіти в Україні важливо залучити зусилля всіх стейкхолдерів, особливо бізнесу та місцевих управлінців”, – зазначив Олексій Дніпров.

На заході обговорили результати та завдання реформи професійної освіти 2021 року. Серед н ... Читати далі »

Переглядів: 114 | Додав: nmkpto_1 | Дата: 23.11.2021 | Коментарі (0)