Головна » Новини

Регіональним координаторам онлайн-інструменту SELFIE презентували посібник для впровадження проєкту в регіонах. Він допомагає зрозуміти як користуватись SELFIE, налаштувати його для конкретного закладу, а також отримати максимальну користь від звіту за його результатами. Презентація відбулась під час вебінару для координаторів закладів професійної освіти сьогодні, 16 листопада 2021 року.

«Роль регіональних координаторів не тільки в тому, щоб забезпечити правильне застосування SELFIE закладами освіти, але й донести цінність і переваги проєкту. Ми закликаємо координаторів проявити максимальну залученість до впровадження інструменту, адже від цього залежить ефективність його використ ... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: nmkpto_1 | Дата: 17.11.2021 | Коментарі (0)

У межах головування України у Європейській стратегії для Дунайського регіону обрано два тематичні напрями головування. Один з них – «Розвиток людського капіталу та ринків праці», до координації якого залучено Міністерство освіти і науки. У межах освітнього компонента цього напряму діяльність міністерства буде зосереджено на підвищенні якості професійної (професійно-технічної) освіти, розвитку цифрових навичок та цифровізації професійної (професійно-технічної) освіти для повноцінного забезпечення потреб особистості та ринку праці. 

У 2021 році розпочалася реалізація Партнерської Угоди пріоритетного напряму 9 «Інвестиції в освіту та перепідготовку»  ... Читати далі »

Переглядів: 119 | Додав: nmkpto_1 | Дата: 17.11.2021 | Коментарі (0)