Фотографія 1
Засідання обласної методичної секції
викладачів та майстрів виробничого навчання
з професії «Кондитер».
10 листопада 2010 року відбулося засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю на базі Івано-Франківського ВПУ готельного сервісу і туризму на тему: «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методи навчання при підготовці фахівців кондитерського виробництва ».
З питань секції виступили: В.Кузнецова-директор ВПУГСіТ, О.Стахів-заступник директора з НВР в навчально-тренувальному центрі, Л.Майдан-методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти. Про основні тенденції та новинки в кондитерському виробництві розповіла М.Кузів., майстер виробничого навчання Бурштинського ВПУТтаРС. Викладачі спецдисциплін Брошнівського ПЛПЛ-З.Зорій та Отинійського ПЛЕТ-М.Сморжанюк поділилися досвідом про використаня на уроках інноваційних методів навчання при підготовці фахівців кондитерського виробництва. Інженер з охорони праці ВПУГСіТ-Г.Семенишин розповіла про вимоги безпеки під час навчально-виробничого процесу підготовки робітників з професій кулінарного профілю.
Учасники семінару мали змогу відвідати відкритий урок викладача спецдисциплін ВПУГСіТ Зайцевої Г.Т. із використанням інтерактивних методів навчання, оглянути матеріально-технічну базу та навчально-методичну виставку навчального закладу.
викладачів та майстрів виробничого навчання
з професії «Кондитер».
10 листопада 2010 року відбулося засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю на базі Івано-Франківського ВПУ готельного сервісу і туризму на тему: «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методи навчання при підготовці фахівців кондитерського виробництва ».
З питань секції виступили: В.Кузнецова-директор ВПУГСіТ, О.Стахів-заступник директора з НВР в навчально-тренувальному центрі, Л.Майдан-методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти. Про основні тенденції та новинки в кондитерському виробництві розповіла М.Кузів., майстер виробничого навчання Бурштинського ВПУТтаРС. Викладачі спецдисциплін Брошнівського ПЛПЛ-З.Зорій та Отинійського ПЛЕТ-М.Сморжанюк поділилися досвідом про використаня на уроках інноваційних методів навчання при підготовці фахівців кондитерського виробництва. Інженер з охорони праці ВПУГСіТ-Г.Семенишин розповіла про вимоги безпеки під час навчально-виробничого процесу підготовки робітників з професій кулінарного профілю.
Учасники семінару мали змогу відвідати відкритий урок викладача спецдисциплін ВПУГСіТ Зайцевої Г.Т. із використанням інтерактивних методів навчання, оглянути матеріально-технічну базу та навчально-методичну виставку навчального закладу.
Всього коментарів: 0 | |