Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи
13:54
Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи

 

06.10.2016 року на базі Городенківського професійного ліцею проведено засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи професійно-технічних навчальних закладів області на тему: «Конкурентноспроможність випускника ПТНЗ через ефективність організації фахової підготовки ».

     У роботі засідання взяли участь:

Гаврилюк І.О – начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

Кирдяк Г.Ю. - начальник відділу професійно-технічної, вищої освіти і науки  управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики  облдержадміністрації.

Захарія О.М. – головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти і науки управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

Шафоростов О.О. –директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківської області.

Совик В.П. –директор Городенківського професійного ліцею.  

Верховцев В.М. - директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківської області.

Михайлюк С.М. – керівник апарату районної державної адміністрації.

Заступники директорів з навчально-виробничої роботи.

Учасники засідання відвідали уроки професійно-теоретичної підготовки і виробничого навчання, оглянули матеріально-технічну базу навчального закладу.  Директор училища  Совик В.В.  презентував начальний заклад,  його роботу і перспективи.

     З метою підвищення якості професійно-технічної освіти ПТНЗ області  учасниками засідання висвітлено питання організації фахової підготовки конкурентноспроможного, професійно-мобільного, кваліфікованого робітника, виконання обсягів регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів у 2016році. У структурі системи роботи ПТНЗ області значну увагу приділено ринку праці та соціальним партнерам.

     Керівник апарату райдержадміністрації  Михайлюк  С.М. розповів про тісну і плідну співпрацю навчального закладу з керівництвом району. 

    

                                                                                       

Переглядів: 403 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: