Головна » 2016 » Листопад » 10 » Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання ПТНЗ з професії "Кравець"
22:02
Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання ПТНЗ з професії "Кравець"

 

Відповідно до плану роботи навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області 10.11.2016р. на базі ЦПТО№1 м.Івано-Франківська проведено засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання ПТНЗ з професії «Кравець» на тему: «Використання новітніх технологій – один із шляхів підвищення професійної компетентності майбутнього робітника».  Відкрила засідання та привітала учасників - Майдан Л.В., методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області, Олійник Г.Б., заступник директора з навчально-виробничої роботи ЦПТО№1 м.Івано-Франківська ознайомила присутніх з основними напрямками діяльності навчального закладу. 

Присутні мали змогу поспілкуватися з проблемних питань та  оглянути навчально-матеріальну базу ЦПТО№1 м.Івано-Франківська, відвідати відкриті уроки виробничого навчання і психологічний тренінг «Профілактика професійного вигорання». Під час роботи секції був проведений майстер-клас з теми «Формування та розвиток творчого потенціалу майбутнього кваліфікованого робітника як чинник успішної професійної діяльності та кар’єри».

За круглим столом  обговорювались питання: «Роль методичної служби у підготовці кваліфікованого робітника», «Впровадження ДСПТО з професії «Кравець», «Новітні технології швейного виробництва – запорука успішної роботи сучасного підприємства», «Форми та методи організації уроків професійно-теоретичної підготовки. Методика проведення уроків ЛПР», «Методична компетентність, як складова професійної компетентності педагога швейного профілю», «Співпраця викладача та майстра в/н – одна з умов підвищення якості навчання», «З досвіду роботи методичної комісії викладачів спецдисциплін та майстрів в/н професій легкої промисловості».

Підсумовуючи роботу Литвинюк М.Г., керівник обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання легкої промисловості і сфери побуту ПТНЗ наголосила на необхідності та доцільності проведення обласних секцій. Такі заходи є цікавими, дозволяють оцінити і порівняти власні напрацювання, допомагають впровадити педагогічні новації у професійно-технічних навчальних закладах.

Учасники секції відзначили цінність та актуальність отриманої інформації, теплу й невимушену атмосферу. Засідання  пройшло на високому професійному і організаційному рівні.

  

 

Переглядів: 525 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: