Головна » 2016 » Листопад » 1 » Засідання обласної методичної секції викладачів математики ПТНЗ області
17:06
Засідання обласної методичної секції викладачів математики ПТНЗ області

 Відповідно до плану роботи навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області 28.10.2016 року на базі ВПУ №13 м. Івано-Франківська проведено засідання обласної методичної секції викладачів математики  ПТНЗ області на тему: «Оновлення змісту, форм і методів математичної освіти у професійно-технічних навчальних закладах».

Форма проведення: науково-практичний семінар.

У засіданні  брали  участь: Шафоростов О.О. директор  НМК ПТО, Данилюк М.П. директор ВПУ №13, Гінзилевич М.В., заступник директора з навчальної роботи ВПУ №13, а також доцент кафедри теорії та методики навчання ОІППО Войтків Г.В.

З привітанням до учасників секції звернувся Шафоростов О.О.директор НМК ПТО та директор училища Данилюк М.П.; з планом роботи присутніх ознайомила Битківська Х.Г., методист НМК ПТО.

Відвідано засідання математичного клубу «Ерудит» на тему: «Математика та її багатогранність».

         За круглим столом обговорювались питання: «Реалізація змісту навчання на засадах компетентнісного підходу», «Про особливості вивчення математики у 2016-2017 н.р.. Результати моніторингу якості знань учнів І курсу з математики», «Організація роботи з обдарованими учнями», «Комп’ютерні технології на уроках математики», «Оптимізація уроку математики», «Моделювання уроку математики. Професійна спрямованість уроку математики».

Навчальний заклад має значний досвід з упровадження дистанційного навчання. Мультимедійну презентацію основних його етапів продемонстрували викладач та майстер виробничого навчання ВПУ-13 Третяк Б.В. і Паращук І.В. Дирекція та педагогічний колектив училища створили належні умови для проведення семінару. Атмосфера доброзичливості дала можливість учасникам семінару навчитися один в одного, обмінятись досвідом, новими ідеями. Робота семінару висвітлювалась обласним телебаченням «Галичина». 

   

Переглядів: 483 | Додав: nmkpto_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: