Головна » 2018 » Травень » 2 » Засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології ПТНЗ області
13:51
Засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології ПТНЗ області

 26.04.2018р. на базі ВПУ №21 м. Івано-Франківська проведено засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології професійно-технічних навчальних закладів області на тему: «Інноваційна діяльність викладача як засіб формування освітніх компетенцій учнів». Засідання відкрила Битківська Х.Г., методист НМК ПТО, яка звернула увагу на актуальність теми, визначила мету і завдання семінару. В роботі секції брали участь: Баб’як М.М, директор ВПУ №21 м. Івано-Франківська: розказав про історію створення закладу, зупинився на перспективних професіях та поділився приємною новиною, що 25.04.2018р. учень Берладин Дем’ян зайняв І місце у Міжнародному конкурсі молодих зварників «Золотий кубок Лінде 2018»; Соловей І.П., заступник директора з навчальної роботи; Вовк І.М., методист училища.

     За круглим столом обговорювались питання: «Підвищення якості знань учнів. Робота з обдарованими учнями», «Про підготовку та проведення ДПА», «Особливості програмно-методичного забезпечення хімії та біології. Сучасні підходи до навчання», «З досвіду організації позаурочної роботи з хімії та біології».

     Змістовними були виступи Полячок Т.В., Дубницької О.О. (ВПУ№13), Корнукій Г.В. (ЦПТО№1).

     Також учасники семінару побували на відкритому уроці (захист проектів) з біології на тему: «Вплив діяльності людини на біосферу» (викладач біології Ганжа Р.В.) та на цікавому відкритому виховному заході «Метали в моїй професії» (викладач хімії Козій І.І.), а практичний психолог училища Угринчак В.Т. провів тренінг на тему: «Толерантність як запорука людяності».

     Засідання обласної секції пройшло в дружній конструктивній атмосфері діалогу всіх його учасників, на високому професійному та організаційному рівні. Учасники секції відзначили цінність та актуальність отриманої інформації, теплу й невимушену атмосферу.

     

Переглядів: 343 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: