Головна » 2018 » Березень » 2 » Втілення практичних рішень у сфері підготовки професійного кваліфікованого робітника - вимога сьогодення.
15:45
Втілення практичних рішень у сфері підготовки професійного кваліфікованого робітника - вимога сьогодення.

    Сьогодні життя вимагає від нас фахівця-професіонала , який на відміну від людини-виконавця, здатний самостійно мислити, генерувати оригінальні ідеї, впроваджувати їх в життя. Роботодавці зацікавлені не тільки в робітниках або фахівцях , а перш за все, у кваліфікованих працівниках, які володіють новітніми технологіями , сучасною технікою і устаткуванням. 01.03.2018р. на базі Центру професійно-технічної освіти №1 м. Івано-Франківська відбулось засідання методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи на тему: Навчально-виробнича діяльність ПТНЗ як запорука професійного зростання майбутнього кваліфікованого робітника

Присутні відвідали уроки виробничого та теоретичного навчання, оглянули матеріально-технічної базу училища.

Відкриваючи засідання секції, Гаврилюк І.О., заступник директора- начальник управління освіти і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації звернув увагу на актуальність підготовки кваліфікованого робітника у професійно-технічних навчальних закладах. В нашій області успішно функціонує п’ять навчально-практичних центрів . Заступники директорів ЦПТО№1 - Олійник Г.Б., ПБЛ- Кисилиця С.Ф., ВПУ№7 - Стефанів М.Ф. поділилися з присутніми про досвід роботи і організацію діяльності навчально – практичних центрів та їх перспективи. Зокрема заступник директора ВПУ № 7 м. Калуша Стефанів М.Ф. зупинилась на аспектах розвитку соціального партнерства, про реалізацію сучасних підходів до організації навчально-виробничого процесу , співпрацю з роботодавцями при підготовці та працевлаштуванні випускників .

Кирдяк Г.Ю., начальник відділу професійно-технічної, вищої освіти і науки управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації підняла питання державної кваліфікаційної атестації, оформлення облікової та звітної документації.

Захарія О.М., головний спеціаліст управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації ознайомила присутніх з графіком та термінами проведення Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності та олімпіад з професійно-теоретичної підготовки. На завершення присутні мали можливість ознайомитися з роботою театру – студії художнього дизайну «Стиль і мода» - керівник Скрипка Н.М. і показом моделей.

          

Переглядів: 315 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: