Головна » 2016 » Грудень » 1 » Організація охорони праці та безпеки життєдіяльності в професійно-технічних навчальних закладах Івано-Франківської області
10:06
Організація охорони праці та безпеки життєдіяльності в професійно-технічних навчальних закладах Івано-Франківської області

Відповідно до плану роботи навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти  в Івано-Франківській області 30.11.2016р. на базі Івано-Франківського вищого професійного училища сервісного обслуговування техніки відбулася обласна методична секція викладачів та інженерів з охорони праці на тему «Організація охорони праці та безпеки життєдіяльності в ПТНЗ».

Відкрила засідання та проаналізувала основні функції щодо планування діяльності навчального закладу інженера з охорони праці - Майдан Л.В., методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області.

Привітав учасників семінару Шафоростов О.О., директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області  та ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності навчального закладу  Гнип В.Д., директор Івано-Франківського ВПУСОТ.

У ході засідання присутні відвідали уроки з виробничого навчання, електротехніки та побували на  виховному заході  «Слава Україні – героям слава».

 За круглим столом викладачі та інженери з охорони праці поділилися досвідом роботи та  обговорили основні питання щодо організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності під час навчально-виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах.

Учасники секції відзначили цінність та актуальність отриманої інформації, теплу й невимушену атмосферу; висловили бажання частіше  спілкуватися з приводу питань, що виникають та  разом знаходити шляхи їх вирішення і  ділитися досвідом роботи.

    

Переглядів: 504 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: