Головна » 2017 » Жовтень » 6 » Нарада заступників директорів з навчально-виробничої роботи ПТНЗ області
11:58
Нарада заступників директорів з навчально-виробничої роботи ПТНЗ області

Нарада заступників директорів з навчально-виробничої роботи ПТНЗ області 

 

 03.10.2017 року на базі Кутського професійного ліцею проведена нарада заступників директорів з навчально-виробничої роботи ПТНЗ області на тему: «2017-2018 навчальний рік: реалії та перспективи». В нараді брали участь: Гаврилюк І.О. начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації; Кирдяк Г.Ю. – начальник відділу професійно-технічної, вищої освіти і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації; Захарія О.М. – головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти і науки управління професійно-технічної вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації; Шафоростов О.О. – директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області; Битківська Х.Г. – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області; Кравчук Н.Г. – директор Кутського професійного ліцею.

За круглим столом обговорювались питання:

  1. Реалізація завдань та визначення основних аспектів розвитку професійно-технічних навчальних закладів області у 2017-2018н.р.
  2. Про виконання обсягів регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів у 2017 році.
  3. Особливості елементів дуальної системи підготовки кваліфікованих робітників у ПТНЗ області.
  4. Організація методичної роботи з медпрацівниками ПТНЗ на 2017-2018н.р.
  5. Аналіз статистичної звітності ПТНЗ області за підсумками 2016-2017н.р.

Під час презентації навчального закладу директор Кравчук Н.Г. розказала, що 2017-2018 навчальний рік в Кутському професійному ліцеї розпочався з плідної праці та ряду досягнень.

  • корпусах закладу проводяться ремонтно-будівельні роботи. Повністю відремонтована майстерня та впорядковано кабінет для навчання учнів з опоряджувальних професій. Продовжуються ремонтні роботи в підвальних приміщеннях головного корпусу з подальшим використанням їх під будівельну лабораторію та майстерню з виготовлення тротуарної плитки.

Завершено капітальний ремонт стін, стелі, фойє. Підлога укладена новою облицювальною плиткою, встановлені нові лавки з елементами декору. Створено лабораторію кухарів. На базі одного з кабінетів проведено капітальний ремонт з подальшим використанням його як конференц-зал.

Повністю відремонтована актова зала, придбане вбрання для сцени та вікон, закуплено нові стільці. Проведено ремонт всіх кабінетів працівників адміністрації та кабінет для педагогічних працівників, в яких встановлено нові меблі. Проведено ремонт підлоги в спортивній залі.

В Кутському професійно ліцеї розпочато комплекс будівельних робіт слюсарної майстерні. Зроблено навіс для сільськогосподарської техніки; загороджено тепличне господарство.

Встановлено 22 енергозбарігаючих вікна в навчальних та адміністративних кабінетах, 15 нових внутрішніх дверей.

Збагачені досвідом учасники наради відзначили належну організацію і підготовку навчального закладу до зустрічі заступників директорів з навчально-виробничої роботи.

Методист НМК ПТО   Битківська Х.Г. 

  

  

  

 

Переглядів: 440 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: