Головна » 2019 » Червень » 7 » Нарада директорів закладів професійно-технічної освіти області 05.06.2019 року
14:19
Нарада директорів закладів професійно-технічної освіти області 05.06.2019 року

Готуємось до вступної кампанії – 2019

05.06.2019 року на базі ПТУ №11 відбулася нарада директорів закладів професійно-технічної освіти області на тему: «Завершення 2018-2019 навчального року. Старт вступної кампанії - 2019». Відкрив нараду Гаврилюк І.О., заступник директора департаменту - начальник управління освіти і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації. З мультимедійною презентацією про навчальний заклад виступив директор Надвірнянського училища Микитюк І.Г..

В нараді брали участь: Кирдяк Г.Ю., начальник відділу професійно - технічної, вищої освіти і науки управління освіти і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Захарія О.Д., головний спеціаліст відділу професійно - технічної, вищої освіти і науки управління освіти і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

На нараду запрошені: Зіновій Андрійович, голова Надвірнянської міської ради, Василь Кузюк, депутат Надвірнянської міської ради та його помічниця Лідія Чорна.

За круглим столом розглядались питання: «Тенденції розвитку професійно-технічної освіти області», «Вступна кампанія 2019 року», «Про підсумки конкурсів фахової майстерності серед учнів закладів професійно-технічної освіти області у 2019 році».

Іванків В.І., директор Богородчанського ПБЛ поділився досвідом щодо ефективності організації виробничої практики учнів з вадами фізичного та розумового розвитку, а Мельник В.І.- директор ВПУ №7 м.Калуша розказав про навчально-практичні центри за технологіями компаній «КНАУФ», «Снєжка- Україна».

Учасників наради запрошено на виховний захід «А над світом українська вишиванка цвіте».

Адміністрацією училища організовано екскурсію в Музей нафтопромислів Галичини.

 

Методист НМК ПТО                                                  Битківська Х.Г.

     

 

Переглядів: 1257 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: