Головна » 2016 » Листопад » 24 » На базі ВПУ № 7 м. Калуша відбулося відкриття сучасного навчально-практичного центру «Śnieżka»
12:29
На базі ВПУ № 7 м. Калуша відбулося відкриття сучасного навчально-практичного центру «Śnieżka»

Нещодавно між Міністерством освіти і науки України та ТзОВ «Снєжка-Україна» було підписано Меморандум про співпрацю, що передбачає створення відомим в Україні виробником лакофарбових матеріалів навчальних центрів у закладах професійної освіти.

Компанія «Снєжка-Україна», заручившись підтримкою Міністерства освіти і науки України, продовжує розвивати напрямок співпраці із установами професійної освіти. Ще один навчально-практичний центр «Śnieżka» створено у вищому професійному училищі №7 міста Калуша, відкриття якого відбулося 22 листопада 2016 року.

У церемонії з нагоди відкриття навчально-практичного центру «Śnieżka» взяли участь керівництво ВПУ №7 міста Калуша на чолі з директором Володимиром Мельником, генеральний директор ТОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь, директор з маркетингу ТОВ «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз, начальник  відділу професійних навчань та технічних консультацій ТОВ «Снєжка-Україна» Орест Жураківський, начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної держадміністрації Ігор Гаврилюк, директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області Олексій Шафоростов.

Учасники свята оглянули кабінет малярних робіт «Śnieżka», кабінет з технології  деревозахисних виробів «VIDARON» й виробничу майстерню, де учні практикуватимуть  техніку нанесення матеріалів й докладно опановуватимуть засади правильного їх застосування. Усі приміщення відповідно обладнані сучасними наочно-методичними матеріалами й інструментами.

Співпраця і взаємодія  виробників будівельних матеріалів з навчальними закладами професійної освіти України  – це перспективний шлях   розвитку і модернізації професійної освіти в Україні.

    

Переглядів: 416 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: