Головна » 2017 » Березень » 16 » ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Перукар»
13:43
ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Перукар»

14 березня 2017р. на базі Брошнівського професійного лісопромислового ліцею проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Перукар». Конкурс проводився з метою визначення рівня професійної підготовки та майстерності учнів, їхніх знань, умінь і навичок в умовах ринкових відносин. Адже сьогодні на ринку праці потрібен кваліфікований робітник, який зміг би працювати в реальних умовах сучасного виробництва та за новітніми технологіями. Розвинені здібності, інтереси, професійна кваліфікація – це здобуток не тільки особи, а й суспільства.

У конкурсі брали участь учні із 4 ПТНЗ: ЦПТО№1 м.Івано-Франківська, Брошнівського професійного лісопромислового ліцею, Івано-Франківського професійного будівельного ліцею, Коломийського професійного ліцею сфери послуг.

Урочисто відкрив конкурс Гаврилюк Ігор Олегович - начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

Директор Брошнівського ПЛПЛ – Іванів Віра Федорівна привітала конкурсантів та висловила свої побажання.

Конкурс складався з теоретичного та практичного турів. Теоретичний тур передбачав перевірку знань учнів з предметів професійно-теоретичного циклу на персональних компютерах. Практичний тур складався з виконання «Вечірньої жіночої зачіски».

Журі в складі роботодавців професійно та уважно спостерігали і оцінювали роботи. За спільним рішенням журі та оргкомітету визначено переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Перукар»:

І місце – Леник Мар’яна Володимирівна, учениця

ЦПТО №1 м.Івано-Франківська;

ІІ місце – Федоляк Діана Іванівна, учениця

Брошнівського ПЛПЛ;

ІІІ місце – Андріїшин Тетяна Василівна, учениця

КПЛСП;

ІVмісце – Мазур Світлана Володимирівна, учениця

Івано-Франківського ПБЛ.

На урочистому закритті конкурсу переможці та учасники були нагороджені подарунками.

Присутні залишились задоволеними доброю підготовкою та проведенням заходу. Велика заслуга в цьому педагогічного колективу Брошнівського професійного лісопромислового ліцею.

 

 

Переглядів: 666 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: