Головна » 2017 » Квітень » 3 » ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед ПТНЗ з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»
14:55
ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед ПТНЗ з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

30 березня 2017 р. на базі Отинійського ПЛЕТ відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»Конкурс відкрив Гаврилюк І.О. – начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації, голова оргкомітету. Учасників конкурсу привітав Шафоростов О. О. – директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області та директор Отинійського ПЛЕТ Іванків П. С.

За спільним рішенням журі та оргкомітету визначено переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»:

        І місце – Бабіїв Василь (ОПЛЕТ);

ІІ місце – Феденько Віталій (ВПУ СОТ);

ІІІ місце – Шпетко Василь (КПЛСП)

На урочистому закритті конкурсу переможці були нагороджені цінними подарунками.

Вітаємо переможців! Бажаємо всім учасникам творчих та професійних досягнень!

   

Відеоролик ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=jbaUqC99gCw&feature=youtu.be

Переглядів: 526 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: