Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Зустріч із воїном АТО в ПТУ №11
09:46
Зустріч із воїном АТО в ПТУ №11

ЗУСТРІЧ ІЗ ВОїНОМ АТО

11.10.2018 року в Надвірнянському ПТУ №11 відбулася зустріч учнів з учасником АТО, випускником закладу 2006 року Андріївим Володимиром Ярославовичем.

Володимир проходив строкову військову службу в 2006-2007 роках. У квітні 2014 року мобілізований в зону АТО. Служив в 5-бригаді Прикордонних військ України (Донецька обл., Амвросіївський район). Завершив службу в березні 2015 року, потім підписав контракт в 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду. Перебував 2 роки в м. Мар’янівка, с. Бабин Луг, м. Донецьку, смт. Щастя, с. Вишкове. Був командиром взводу. Повернувся у званні сержанта.

Володимир - людина сильної волі, міцного характеру, впевнена в собі. З великим зацікавленням та хвилюванням учні слухали розповідь гостя. Учні задавали багато питань про умови «існування» в місцях бойових дій, як місцеве населення відносилось до наших бійців, а головне про те, коли закінчиться війна? Володимир поділився враженнями від пережитого, розповідав про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, велику силу молитви і про все те, що цікавило дітей. Говорив про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша… Закликав молодь виховувати у собі патріотизм та вірити у перемогу.

Учні перейнялись розповіддю із «перших вуст», і висловили подяку за мирне небо над головою, за відвагу. Наприкінці виступу весь зал, стоячи, аплодував людині, яка захищала мир та спокій у нашій країні.

 

                                                                                                    Микитюк І.Г., директор ПТУ №11

Переглядів: 304 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: