Головна » 2019 » Липень » 1 » Завершення 2018/2019 навчального року в закладах професійно-технічної освіти. Урочисті лінійки.
20:19
Завершення 2018/2019 навчального року в закладах професійно-технічної освіти. Урочисті лінійки.

Традиційно у професійно-технічних навчальних закладах Івано-Франківської області відбулися урочисті лінійки присвячені закінченню навчального року, на яких випускники отримали дипломи кваліфікованого робітника та дипломи молодшого спеціаліста. Останній дзвоник на урочистій лінійці — по справжньому хвилюючий момент для учнів випускних груп. З вітаннями до випускників звернулись директори закладів професійно-технічної освіти, методисти навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області, роботодавці, священнослужителі, батьки, класні керівники, які побажали натхнення, терпіння, удачі та перемог.

Чималу кількість учнів було нагороджено грамотами, дипломами, подяками та грошовими преміями за активну участь у громадському, спортивному житті, конкурсах фахової майстерності та предметних олімпіадах.

Для випускників останній дзвінок пролунав щасливо і трошки сумно, адже ці юнаки і дівчата попрощались з рідними навчальними закладами і вирушили у самостійне життя.

Дорогі випускники 2019 року! Щасливого вам старту у вашій кар’єрі, вагомих досягнень та нових перемог на життєвому шляху! Бажаємо вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх ваших мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю вступу на ниву дорослого життя.

         

 

Переглядів: 1266 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: