Головна » 2017 » Травень » 19 » Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання зварювальних і ковальських професій ПТНЗ області
11:47
Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання зварювальних і ковальських професій ПТНЗ області

Відповідно до плану роботи навчально-методичного кабінету в Івано-Франківській області (далі НМК ПТО) 17.05.2017 р. проведено засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання зварювальних і ковальських професій професійно-технічних навчальних закладів області на базі ВПУ №7 м.Калуша. Тема засідання: «Підвищення якості професійної майстерності учнів – одна із вимог ДСПТО і замовників кадрів». Форма проведення: семінар-практикум.

З планом роботи засідання присутніх ознайомив Лясковський І.Є., методист НМК ПТО, акцентувавши увагу на актуальності тематики семінару.

З привітальним словом до педагогів звернувся Мельник В.І. – директор училища, який розказав про історію закладу, досягнення та перспективи розвитку педагогічного колективу та запропонував оглянути матеріально-технічну базу ВПУ № 7 м. Калуша.

 

Майстер виробничого навчання ВПУ №7 Білик М.Б. продемонстрував моделювання уроку професійно-практичної підготовки з використанням напівавтоматичного обладнання.

 

Михайлюк Я.З., майстер виробничого навчання ВПУ №7, провів майстер-клас ковальських робіт з виготовлення кованого виробу.

За круглим столом обговорювались питання: «Перспективи розвитку зварювальних професій у ПТНЗ області» (Гаврилюк І.О.), «Гармонізація навчальних програм та екзаменаційних критеріїв в підготовці кваліфікованих робітників» (Стефанів М.Ф.), «Впровадження ДС ПТО зварювальних професій на модульно-компетентнісній основі. Розвиток компетенцій та компетентностей учнів» (П’єх О.М., Лясковський І.Є.), «Зварювальні, ковальські професії у ПТНЗ області, співпраця з роботодавцями» (Худоб’як І.Б. – інженер-технолог зварювального виробництва ПРАТ «Будмаш», м.Калуш; Яворський І.В.).

Учасники семінару відзначили належну організацію засідання обласної методичної секції, були вдячні дирекції ліцею за змістовний огляд матеріально-технічної бази ВПУ № 7 м. Калуша.

  

 

 

 

 

Переглядів: 468 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: