Головна » 2017 » Лютий » 27 » Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання з професії "Слюсар з ремонту автомобілів"
16:09
Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання з професії "Слюсар з ремонту автомобілів"

 

       23.02.2017р. на базі Вищого професійного училища №13 м.Івано-Франківська (ВПУ№13) відбулося засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання з професії «Слюсар з ремонту автомобілів». Тема засідання: «Передові технології навчання – запорука ефективності сучасного уроку» . Відкрив засідання секції директор НМК ПТО Шафоростов О.О., який побажав учасникам засідання плідної і творчої праці.

     Данилюк М.П.- директор ВПУ№13, ознайомив учасників секції з матеріально-технічною базою та напрямками роботи навчального закладу.

    Сучасні методи діагностики легкових автомобілів представив учасникам секції викладач Єрмоленко Є.В. , що дуже зацікавило присутніх і визвало жваву дискусію.

  Майстер виробничого навчання Брилінський Р.Б. провів майстер-клас з реставрації пластмасових елементів кузова, продемонструвавши шляхи удосконалення професійної майстерності.

   Уроки проведені на високому методичному рівні, а влучний підбір методів та засобів навчання в поєднанні з підготовленим комплексно-методичним забезпеченням до тем дали хороші результати.

   Соціально-психологічні аспекти взаємодії під час навчально-виробничого процесу продемонструвала соціально-психологічна служба училища, що також виявило неабиякий інтерес.

   У ході засідання круглого столу розглядалися питання щодо якості підготовки робітничих кадрів – важливої складової у формуванні і становленні кваліфікованих робітників (Верховцев В.М.); удосконалення робітничих кадрів, та соціальне партнерство, співпраця з роботодавцями.

   Учасники обласної методичної секції активно обговорювали проблемні питання, що виникали та відзначили цінність і актуальність отриманої інформації.

   

Переглядів: 440 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: