Головна » 2018 » Грудень » 26 » Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів в/н зварювальних та ковальських професій ЗП(ПТ)О області
14:53
Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів в/н зварювальних та ковальських професій ЗП(ПТ)О області

 20.12.2018 року на базі Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею (ІФ ППЛ) проведено засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання зварювальних та ковальських професій на тему: «Організація освітнього процесу зварювальних професій у 2018-2019 навчальному році».

В роботі засідання взяли участь: Лясковський І.Є., методист навчально-методичного кабінету в Івано-Франківській області; Кішка Н.С., директор ліцею; Круп’як О.Д., заступник директора ліцею з НВР; Костик Т.В., методист ліцею; викладачі та майстри виробничого навчання зварювальних та ковальських професій ЗП(ПТ)О області.

Учасникам запропоновано відкритий урок. Предмет: «Технологія виконання ковальських робіт»; навчальна група: ЕКЗ-2 «Електрозварник ручного зварювання. Коваль ручного кування»; тема програми: Технологія ручного кування. Робочий та вимірювальний інструмент. Тема уроку: Хіміко-термічна обробка поковок. Майстер виробничого навчання: Бордакевич Б.Ф. Проведено виховний захід на тему: «Обрані небо тримати для нас» та огляд навчально-матеріальної бази ліцею.

Розглядались питання: «Використання в навчальному процесі новітнього обладнання зварювального виробництва» (Струкова Л.Г., майстер виробничого навчання ВПУ №7, м.Калуша); «Модульний елемент. Запалювання та підтримування горіння електричної дуги» (Гладенький В.В., викладач професійно-теоретичної підготовки Брошнівського ПЛПЛ); «Про впровадження елементів дуальної форми навчання» розказав Лясковський І.Є., методист НМК ПТО в Івано-Франківській області, який наголосив, що організація освітнього процесу з елементами дуальної форми навчання базується на співпраці підприємств, установ, організацій та закладів професійної (професійно-технічної) освіти (ЗП(ПТ)О, що мають взаємні права і обов’язки, які регулюються тристороннім договором між підприємством, ЗП(ПТ)О та здобувачем професійно-технічної освіти (учнем). 

Методист НМК ПТО               Лясковський І.Є.

        

 

Переглядів: 417 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: