Головна » 2018 » Листопад » 15 » Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів в/н опоряджувальних професій, мулярів ПТНЗ області
18:26
Засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів в/н опоряджувальних професій, мулярів ПТНЗ області

Відповідно до плану роботи НМК ПТО в Івано-Франківській області 14.11.2018 року на базі Вищого професійного училища №7 м. Калуша відбулося засідання обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання опоряджувальних професій та мулярів на тему: «Організація освітнього процесу опоряджувальних професій та мулярів в умовах партнерства з підприємцями».

Засідання секції відкрив Лясковський І.Є. – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області. З діяльністю навчального закладу присутніх ознайомив Мельник В.І. – директор ВПУ№ 7, огляд навчально-матеріальної бази училища провела Стефанів М.Ф. – заступник директора з навчально-виробничої роботи закладу.

Серед запрошених – Сташко Р.В.приватний підприємець «Старвбуд» (роботодавець); Чуйко О.Д. – професор, завідувач кафедри дизайну і теорії мистецтва Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, голова Івано-Франківської організації спілки дизайнерів України; Солдак А.А.фахівець з професійних навчань та технічних консультацій ТзОВ «Снєжка Україна».

Учасникам запропоновано 3 майстер-класи: «Новітні підлоги в сухому будівництві для влаштування основ підлог» (Прокопів В.В. – викладач професійно-теоретичної підготовки); «Монтаж підвісної стелі за системами D112, D113» (Кацедан І.П. – майстер виробничого навчання); «Технологічний процес виконання операцій різних видів декоративних штукатурок до завершеного вигляду» (Луцька В.К. – майстер виробничого навчання). А також семінар-практикум «Нова колекція фарб «Снєжка-Платініум» (Солдак А.А. - фахівець з професійних навчань та технічних консультацій ТзОВ «Снєжка Україна»).

Відбувся круглий стіл з питань: «Використання ігрових технологій на уроках професійно-теоретичної підготовки з використанням виробничих ситуацій» (Прокопів В.В.), «Основні тенденції в кольорі і дизайні інтер’єрів (аспект співпраці з роботодавцями та виробничі практики)» (Чуйко О.Д.), «Співпраця з роботодавцями та соціальними партнерами – основа підготовки високо-кваліфікованого робітника» (Стефанів М.Ф., Солдак А.А., Сташко Р.В.), «Про впровадження елементів дуальної форми навчання в освітній процес» (Лясковський І.Є.).

 

Переглядів: 366 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: