Головна » 2018 » Вересень » 27 » Засідання обласної методичної секції викладачів та інженерів з охорони праці професійно-технічних навчальних закладів області
14:20
Засідання обласної методичної секції викладачів та інженерів з охорони праці професійно-технічних навчальних закладів області

Відповідно до плану роботи навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області 26 вересня 2018 року на базі Центру професійно-технічної освіти №1 м.Івано-Франківська відбулося засідання обласної методичної секції викладачів та інженерів з охорони праці професійно-технічних навчальних закладів області на тему «Організація охорони праці та безпеки життєдіяльності в ПТНЗ».

Засідання обласного заходу розпочала методист НМК ПТО Майдан Лілія Василівна, яка ознайомила присутніх з новими нормативними документами і методичними рекомендаціями з питань охорони праці та зосередила увагу на необхідності внесення змін у робочі положення та інструкції з питань безпеки праці у відповідності до діючої законодавчої бази.

      Привітала учасників секції та ознайомила їх з основними напрямками діяльності навчального закладу Когуч Наталія Василівна, директор Центру ПТО№1 м.Івано-Франківська.
У ході засідання присутні оглянули навчально-матеріальну базу ЦПТО№1, відвідали уроки виробничого навчання, жваве обговорення викликав навчальний тренінг «Надання долікарської медичної допомоги» представника Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Анни Романівни.
За круглим столом викладачі та інженери з охорони праці поділилися досвідом роботи та обговорили основні питання щодо організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності під час навчально-виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах.

Підводячи підсумки роботи, учасники обласного заходу акцентували увагу на необхідності дотримання нормативних вимог щодо організації роботи з охорони праці та протипожежної безпеки у навчально-виробничому процесі в ПТНЗ.

 

     
 

 

 

 

Переглядів: 401 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: