Головна » 2017 » Травень » 15 » Засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології ПТНЗ області
11:43
Засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології ПТНЗ області

Відповідно до плану роботи навчально-методичного кабінету в Івано-Франківській області (далі НМК ПТО) 11.05.2017 р. проведено засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології професійно-технічних навчальних закладів області на базі Городенківського професійного ліцею. Тема засідання: «Формування професійних компетенцій учнів при вивченні хімії та біології». Форма проведення: семінар-практикум.

З планом роботи засідання присутніх ознайомила Битківська Х.Г., методист НМК ПТО, акцентувавши увагу на актуальності тематики семінару. З привітальним словом до педагогів звернувся Совик В.П. – директор ліцею, який розказав про історію закладу, досягнення та перспективи розвитку педагогічного колективу. Викладач хімії Петришин Л.Л. провів засідання гуртка «Юний хімік» на тему: «Вирощування кристалів», а викладач біології Білик І.М. – засідання учнівського клубу «Зелені скарби» на тему: «Придністровський каньон – перлина Покуття».

За круглим столом обговорювались питання: формування професійних компетенцій учнів при вивченні хімії; шляхи підвищення якості знань з хімії та біології. Результати ДПА; методика проведення позаурочних заходів; про виконання навчальних планів і програм з предметів «Хімія» та «Біологія».

Активну участь в організації заходу брали: методист ліцею Ощипко Г.М., заступники директора Петришин Н.Є., Білик Д.Р. та педпрацівники суміжних дисциплін.

Учасники семінару відзначили належну організацію засідання обласної методичної секції, особливо були вдячні дирекції ліцею за організацію екскурсії «Екологічними стежками», де поглибили знання про природу Покуття.

   

 

Переглядів: 381 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: