Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Засідання обласної методичної секції викладачів іноземної мови
14:53
Засідання обласної методичної секції викладачів іноземної мови

18 жовтня 2017р. на базі Богородчанського професійного будівельного ліцею(директор Іванків В.Б.) відбувся обласний семінар викладачів іноземної мови на тему: «Оновлення змісту, форм і методів навчання при вивченні іноземної мови у професійно-технічних навчальних закладах» за участю навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області (директор Шафоростов О.О.). У роботі семінару взяли участь викладачі іноземної мови з 19 професійно-технічних навчальних закладів області. Відкрила обласний захід Грищук Н.А., методист НМК ПТО, яка ознайомила присутніх з метою, завданнями та програмою роботи семінару. Привітав учасників Іванків В.Б., директор БПБЛу, коротко ознайомивши з історією, досягненнями та перспективою розвитку навчального закладу.

Відвідано та обговорено відкриті уроки з англійської мови на тему: «Спорт у нашому житті», викладач Марусин Т.В. та німецької мови на тему: «Спорт», викладач Лучинська Д. Я.

В рамках семінару проведено тематичне засідання круглого столу з питань:

  • Методичні рекомендації щодо поліпшення стану викладання предмета «Іноземна мова» в ПТНЗ області у 2017-2018н.р.
  • Про підсумки участі учнів ПТНЗ в олімпіаді з англійської мови та поліпшення організації роботи з обдарованою учнівською молоддю.

Про актуальні методи проведення профільно-орієнтованого уроку німецької мови (за результатами участі у проекті «Міст до професійної освіти - німецька у навчальних закладах системи професійно-технічної освіти України» розповіла Замулінська С.В., викладач ВПУ№21

На засіданні круглого столу керівники Грищук Н.А. – методист НМК ПТО та Данилюк О.Б. – голова обласної методичної секції під час обговорення відкритих уроків відзначили належну організацію та методичну підготовку в реалізації навчально – розвиваючої та виховної мети, закцентовано увагу професійній спрямованості уроків, використанні регіонального компоненту та інформаційно – комп’ютерних технологій.

У ході семінару учасники мали змогу відвідати історико-архітектурний заповідник «Скит Манявський»

При підведенні підсумків відзначено добру організацію навчально-методичного супроводу обласного заходу, використання ІКТ під час його проведення та висловлено вдячність дирекції навчального закладу за створення належних умов праці.

Переглядів: 345 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: