Головна » 2018 » Жовтень » 18 » Засідання обласної методичної секції методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти
11:36
Засідання обласної методичної секції методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

    «Актуальні питання організації роботи методичної служби ЗП(ПТ)О у 2018-2019 навчальному році» - такою була тема засідання обласної методичної секції методистів, що пройшла 17 жовтня 2018р. на базі ВПУ№14 м. Коломиї. Засідання відкрила Майдан Л.В., методист НМК ПТО, яка ознайомила учасників із планом роботи обласної секції, зупинилася на організаційних аспектах проведення курсів підвищення кваліфікації, стажування та атестації педпрацівників ПТНЗ. Директор НМК ПТО - Шафоростов О.О. привітав присутніх та розкрив важливі питання щодо організації, планування методичної роботи в ПТНЗ області, зазначив, що досягти високої ефективності навчально-виховного процесу викладач не може без допомоги методиста. Про напрямки роботи педагогічного колективу ВПУ№14 м. Коломиї на 2018/2019 н. р. розповів Бирчак П.І. – директор навчального закладу.

Учасники секції відвідали відкриті уроки, майстер-клас з професії «Кухар; кондитер», який провела викладач спецдисциплін ВПУ№14 Бельбас М.Д.

За круглим столом методисти поділилися досвідом роботи з питань щодо методичного супроводу підготовки викладача до відкритого уроку, моделі сучасного педагога в інноваційному просторі, організації та проведення ДПА (у формі ЗНО) із загальноосвітніх предметів в 2018-2019 н. р., проведення предметних тижнів.

Методисти закладів професійної (професійно-технічної) освіти висловили подяку дирекції ВПУ№14 м. Коломиї за створення творчої атмосфери та забезпечення належних умов для роботи секції.

 

      

Переглядів: 427 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: