Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Засідання обласної методичної секції методистів професійно-технічних навчальних закладів в Івано-Франківській області
09:36
Засідання обласної методичної секції методистів професійно-технічних навчальних закладів в Івано-Франківській області

«Організація, планування та здійснення методичної роботи у професійно-технічних навчальних закладів області» - такою була тема засідання обласної секції методистів професійно-технічних навчальних закладів, що пройшла 25 жовтня 2017р. на базі ВПУ №7 м.Калуша. Засідання відкрила Майдан Л.В., методист НМК ПТО, яка ознайомила учасників із планом роботи обласної секції, зупинилася на організаційних аспектах проведення курсів підвищення кваліфікації, стажування та атестації педпрацівників ПТНЗ.

Директор НМК ПТО - Шафоростов О.О. привітав присутніх та розкрив важливі питання щодо організації, планування методичної роботи в ПТНЗ області.

Про напрямки роботи педагогічного колективу ВПУ№7 м.Калуша на 2017/2018 н. р. розповів Мельник В.І. – директор навчального закладу.

Учасники секції відвідали відкриті уроки викладачів та майстрів виробничого навчання та майстер-клас на тему: «Улаштування підлог будівельними матеріалами «Knauf» (суха основа підлог СОП)», який провела Прокопів В.В., керівник навчально-практичного будівельного центру «Knauf», викладач спецдисциплін ВПУ№7 м.Калуша. Присутні мали змогу ознайомитися з виставкою методичних матеріалів педпрацівників.

За круглим столом методисти поділилися досвідом роботи з питань щодо видавництва навчально-методичної літератури, як ефективної складової методичної роботи педагога ПТНЗ, самоосвіти – як засобу спрямування викладачів та майстрів виробничого навчання на інноваційну діяльність, проведення предметних тижнів у ПТНЗ.

Методисти професійно-технічних навчальних закладів висловили подяку дирекції ВПУ№7 м.Калуша за створення творчої атмосфери та забезпечення належних умов для роботи секції.

   

 

Переглядів: 365 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: