Головна » 2017 » Червень » 13 » Відкрито навчально-практичний центр за професією “Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування”
16:21
Відкрито навчально-практичний центр за професією “Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування”

12 червня на базі Івано-Франківського професійного будівельного ліцею відкрито навчально-практичний центр з підготовки монтажників санітарно-технічних систем і устаткування.Створення центру відбулося в рамках пілотного проекту з модернізації підготовки кваліфікованих робітників за професією «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування» на виконання Плану пріоритетних дій Уряду, затвердженого розпорядженням Кабінету міністрів України від 27.05.2016 р. № 418-р. На придбання обладнання було виділено 628, 5 тис. грн.

Навчально-практичний центр з підготовки монтажників санітарно-технічних систем та устаткування надасть чудову можливість для майбутніх молодих спеціалістів здобути якісні знання та практичні навички у роботі з сучасними високоякісними матеріалами, опанувати новітні технології, бути конкурентними на ринку праці та відповідати вимогам сучасності.

Передбачається, що НПЦ здійснюватиме навчання учнів за професію монтажник санітарно-технічних систем та устаткування, а також стажування майстрів виробничого навчання та викладачів інших ПТНЗ регіону. Планується і перепідготовка незайнятого населення, підвищення кваліфікації, проведення тренінгів тощо.

Переглядів: 372 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: