Головна » 2018 » Вересень » 20 » Спілкувалися філологи закладів професійної (професійно-технічної) освіти області
11:05
Спілкувалися філологи закладів професійної (професійно-технічної) освіти області

       19.09.2018 р. на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася семінар-нарада викладачів української мови та літератури професійно-технічних навчальних закладів області на тему: «Аналіз результатів державної підсумкової атестації (у формі зовнішнього незалежного оцінювання) в 2018р.серед учнів професійно-технічних навчальних закладів».
     В роботі семінару взяли участь: Гаврилюк І.О. – заступник директора департаменту – начальник управління освіти і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, який відкрив семінар та ознайомив присутніх із завданнями та програмою проведення, Шафоростов О.О. – директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області, Грищук Н.А. – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області, викладачі української мови та літератури із 19 професійно-технічних навчальних закладів області.
     В ході семінару було проаналізовано результати державної підсумкової атестації (у формі зовнішнього незалежного оцінювання) в 2018р. серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, розглянуто окремі аспекти і алгоритм роботи викладача щодо підготовки учнів ПТНЗ до ДПА( ЗНО) з української мови та ознайомлено з переліком нормативно-правової документації, яка регламентує роботу викладача української мови та літератури в ПТНЗ у 2018-2019 н.р.
     Учасники семінару відзначили цінність та актуальність отриманої інформації, теплу й невимушену атмосферу, в якій проходив захід; висловили бажання частіше зустрічатися й спілкуватися з приводу питань, що виникають, разом знаходити шляхи їх вирішення, ділитися досвідом.

Переглядів: 342 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: