Головна » 2018 » Вересень » 27 » Семінар-нарада викладачів математики ПТНЗ області у 2018/2019 навчальному році
14:37
Семінар-нарада викладачів математики ПТНЗ області у 2018/2019 навчальному році

Відповідно до спільного плану роботи департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області з метою підготовки до ЗНО-2019 з математики в професійно-технічних навчальних закладах області 26.09.2018р. на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар викладачів математики. В роботі семінару взяли участь: Гаврилюк І.О. – заступник директора департаменту – начальник управління освіти і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, який відкрив семінар та ознайомив присутніх із завданнями та програмою проведення, Шафоростов О.О. – директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області, викладачі математики із 19 професійно-технічних навчальних закладів області.

За круглим столом обговорювались питання: «Організація та проведення ДПА (ЗНО) з математики в закладах ПТНЗ у 2019р.», «Нормативно-правова документація, яка регламентує роботу викладача математики в ПТНЗ», «Методичні рекомендації щодо викладання математики в ПТНЗ у 2018-2019 н.р.».

Наголошено на важливість організації роботи викладачів математики щодо досягнення високих результатів навчання учнів, представлених ключовими і предметними компетентностями, якими має володіти випускник навчального закладу і які повинні бути сформовані у здобувачів освіти на завершенні кожного циклу навчання.

Рекомендовано вивчити нормативні документи МОН України з питань ЗНО та використовувати в освітньому процесі методичні рекомендації, розміщені на сайті НМК ПТО в Івано-Франківській області.

 

Методист НМК ПТО                                    Х.Г.Битківська

Переглядів: 373 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: