Головна » 2018 » Грудень » 6 » Підготовка професійного мобільного робітника - вимога сьогодення
13:03
Підготовка професійного мобільного робітника - вимога сьогодення

   Сьогодні життя вимагає від нас фахівця-професіонала, здатного максимально бути готовим до повноцінної професійної діяльності на конкретному виробництві.
   Роботодавці зацікавлені сьогодні не тільки в робітниках або фахівцях, а перш за все, у кваліфікованих працівниках, які володіють новітніми технологіями, сучасною технікою і устаткуванням. І задача навчальних закладів підготувати таких фахівців, які здатні в складних умовах конкуренції виявляти високий рівень професійної підготовки. Запорукою цьому є висококваліфіковані кадри – майстри виробничого навчання, які безпосоредньо ведуть підготовку майбутніх фахівців . Він їх вміння, навичок, кваліфікації залежить підготовка майбутніх робітників.
  
5 грудня 2018 року на базі ВПУ№13 м.Івано-Франківська проведено конкурс фахової майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» . Підготовку фахівців за даною спеціальністю в області проводять сім ПТНЗ: ВПУ№7, БПЛПЛ, ВПУ№13, ПЛАТіБ, КПАЛ, ОПЛЕТ, ВПЛ, представники яких брали участь у конкурі .
   Відкрив конкурс Гаврилюк І.О. –заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА, який зупинився на питанні якісної підготовки майбутніх фахівців і побажав успіху учасникам змагань.
   Адміністрація ВПУ№13 забезпечила якісну підготовку бази начального закладу для успішного проведення другого етапу конкурсу.
  Журі одноголосно визначили переможців конкурсу серед майстрів виробничого навчання з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»:
I місце – Бабак Андрій Ярославович (ВПУ№13);
II
місце Мельник Володимир Михайлович (ВПУ№7);
III місце - Кобилинський Ігор Миколайович (КПАЛ).

Переможці конкурсу нагороджені цінними подарунками.

    

 

Переглядів: 416 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: