Головна » 2018 » Березень » 11 » ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кравець»
19:53
ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кравець»

Професія кравця за всіх часів вважалася почесною, бо потреба в кравецьких послугах існує постійно. Кравці займаються всіма етапами створення одягу: від створення моделей до їхнього виконання і декорування. Від таланту і смаку кравців залежить зовнішній вигляд людини.                  6 березня 2018р. на базі ЦПТО№1 м. Івано-Франківська проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кравець» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів області. Конкурс проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності, розвитку творчої активності учнів, поглиблення знань з сучасних виробничих технологій в сфері обслуговування.

   У конкурсі взяли участь учні із 4 ПТНЗ області: ЦПТО№1 м. Івано-Франківська, Івано-Франківського професійного будівельного ліцею, ВПУ№7 м. Калуша, Войнилівського професійного ліцею,

  Урочисто відкрила конкурс Захарія Оксана Миронівна - головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти та науки управління світи і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

  Привітали і висловили побажання учасникам проявити найкращий рівень фахової підготовки Шафоростов Олексій Омелянович – директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області та Когуч Наталія Василівна - директор ЦПТО№1 м.Івано-Франківська.

  Майдан Лілія Василівна – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області ознайомила учасників конкурсу з програмою проведення теоретичного і практичного турів. Теоретичний тур передбачав перевірку знань учнів з предметів професійно-теоретичної підготовки на персональних комп’ютерах. Практичний тур полягав у виконанні завдання: пошиття дитячого сарафану 36 розміру. Журі в складі роботодавців професійно та уважно спостерігали і оцінювали роботи.

За спільним рішенням журі та оргкомітету визначено переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кравець»:

І місце – Климюк Романа, учениця ЦПТО№1 м.Івано-Франківська;

ІІ місце – Антонюк Віра, учениця Івано-Франківського ПБЛ;

ІІІ місце – Романів Діана, учениця ВПУ№7 м.Калуша

ІV місце – Шотурма Аліна, учениця Войнилівського професійного ліцею.

  На урочистому закритті конкурсу переможці та учасники були нагороджені цінними подарунками.

    Присутні залишились задоволеними доброю підготовкою та проведенням конкурсу.

   

Переглядів: 407 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: