Головна » 2018 » Квітень » 12 » ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ області з професії "Столяр будівельний"
14:26
ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ області з професії "Столяр будівельний"

 

На виконання наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації від 15.03.2018 року №177 «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійно-технічної освіти області з професії «Столяр будівельний» на базі вищого професійного училища №7 м.Калуша 11 квітня 2018 року проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ області з професії «Столяр будівельний».

Конкурс відкрив Гаврилюк І.О.заступник директора департаменту – начальник управління освіти і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації, голова оргкомітету.

З привітальним словом до присутніх звернулась Захарія О.М. – головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти та науки управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації, заступник голови оргкомітету та Шафоростов О.О. – директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області.

Директор училища Мельник В.І. ознайомив присутніх із діяльністю закладу, його історією та перспективами розвитку учнівських професій.

Лясковський І.Є. – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області ознайомив присутніх з програмою конкурсу, критеріями оцінювання фахових змагань.

В конкурсі, який складався з двох турів – теоретичного (включав також і візитаційну карту-презентацію) та практичного, брали участь представники професійно-технічних навчальних закладів області із Івано-Франківського професійного будівельного ліцею (ПБЛ), вищого професійного училища №7 м.Калуша (ВПУ №7), Надвірнянського професійно-технічного училища №11 (ПТУ №11), та вищого професійного училища №14 м.Коломиї (ВПУ №14).

Переможцями конкурсу стали:

Телюк Анатолій – І місце, (ВПУ №14 м.Коломия);

Федоришин Тарас – ІІ місце, (Івано-Франківський ПБЛ);

Яремчук Володимир – ІІІ місце (Надвірнянське ПТУ №11);

Назар – ІV місце (ВПУ №7 м.Калуша). 

Дирекцією та педколективом ВПУ №7 м.Калуша створено належні умови для проведення фахових змагань; конкурсантів забезпечено відповідними матеріалами, інструментом та відмінно підготовленими робочими місцями для виконання конкурсного завдання.

Учасників конкурсу нагороджено цінними подарунками.

Вітаємо переможців!

Переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ області з професії «Столяр будівельний» Телюк Анатолій – (ВПУ №14 м.Коломиї) прийматиме участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу, що відбудеться на базі Дніпровського вищого професійного училища будівництва з 15 по 18 травня 2018 року.

  

     

Переглядів: 507 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: