Головна » 2018 » Квітень » 20 » ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ області з професії "Муляр"
11:02
ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ області з професії "Муляр"

На виконання наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації від 23.03.2018 року №206 «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійно-технічної освіти області з професії «Муляр» на базі Городенківського професійного ліцею 18 квітня 2018 року проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ області з професії «Муляр».

Конкурс відкрила Захарія О.М. – головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти та науки управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації, заступник голови оргкомітету.

Директор ліцею Совик В.П. ознайомив присутніх із діяльністю закладу, його історією та перспективами розвитку учнівських професій.

Лясковський І.Є. – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області ознайомив присутніх з програмою конкурсу, критеріями оцінювання фахових змагань.

В конкурсі, який складався з двох турів – теоретичного (включав також і візитаційну карту-презентацію і розрахункове завдання) та практичного, брали участь представники професійно-технічних навчальних закладів області із Івано-Франківського професійного будівельного ліцею (ПБЛ), вищого професійного училища №7 м.Калуша (ВПУ №7), Надвірнянського професійно-технічного училища №11 (ПТУ №11), та Городенківського професійного ліцею (ГПЛ).

Переможцями конкурсу стали:

Опацький Роман – І місце, (Івано-Франківський ПБЛ);

Шулекін Олександр – ІІ місце, (ВПУ №7 м.Калуша);

Артим Михайло – ІІІ місце (Городенківський професійний ліцей);

Представник Надвірнянського ПТУ №11 – Тулайдан Іван посів ІV місце.

Дирекцією та педколективом Городенківського професійного ліцею створено належні умови для проведення фахових змагань; конкурсантів забезпечено відповідними матеріалами, інструментом та відмінно підготовленими робочими місцями для виконання конкурсного завдання.

Учасників конкурсу нагороджено цінними подарунками.

Вітаємо переможців!

Переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ області з професії «Муляр» Опацький Роман – (Івано-Франківський професійний будівельний ліцей) прийматиме участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу, що відбудеться на базі Вищого професійного училища №1, м.Рівне з 15 по 17 травня 2018 року.

  

Переглядів: 451 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: