Головна » 2018 » Березень » 15 » ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів Коломийського ПЛСП з професії «Продавець продовольчих товарів»
11:07
ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів Коломийського ПЛСП з професії «Продавець продовольчих товарів»

Сучасний продавець – це ініціативна, самостійна в прийнятті рішень особистість, яка відзначається оперативністю, творчим підходом до вирішення всіх питань, пов’язаних із продажем товару та збільшенням товарообігу.                          14 березня 2018р. на базі Коломийського професійного ліцею сфери послуг проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Продавець продовольчих товарів». Конкурс проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності, розвитку творчої активності учнів, поглиблення знань з сучасних виробничих технологій в сфері обслуговування.

Урочисто відкрила конкурс Захарія Оксана Миронівна - головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти та науки управління світи і науки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

Привітав і висловив свої побажання учасникам в. о. директора Коломийського професійного ліцею сфери послуг Голець Богдан Степанович.

Майдан Лілія Василівна – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області ознайомила учасників конкурсу з програмою проведення теоретичного і практичного турів. Теоретичний тур передбачав перевірку знань учнів з предметів професійно-теоретичної підготовки на персональних комп’ютерах. Практичний тур полягав у виконанні двох завдань: робота на реєстраторах розрахункових операцій та робота в бакалійному відділі.

Журі в складі роботодавців професійно та уважно спостерігали і оцінювали роботи.

За спільним рішенням журі та оргкомітету визначено переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів Коломийського професійного ліцею сфери послуг з професії «Продавець продовольчих товарів»:

І місце – Тороус Мар’яна.

ІІ місце – Габорак Марія.

ІІІ місце – Безродна Марія та Бедрицька Юлія.

На урочистому закритті конкурсу переможці були нагороджені цінними подарунками. Присутні залишились задоволеними доброю підготовкою та проведенням конкурсу.

   

Переглядів: 495 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: