Головна » 2017 » Листопад » 23 » ІІ етап обласного конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання ПТНЗ з професії «Кравець»
10:11
ІІ етап обласного конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання ПТНЗ з професії «Кравець»

За сучасних умов розвитку швейного виробництва зростають потреби у кваліфікованих робітниках з високим рівнем професійної мобільності, готовності достатньо швидко освоювати нову техніку, виробничі технології, успішно адаптуватися до вимог робочого місця. Для визначення кращого кравця 22 листопада 2017р. на базі ЦПТО№1 м.Івано-Франківська проходив ІІ етап обласного конкурсу професійної майстерності з професії «Кравець» серед майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів області. Конкурс проводився з метою підвищення престижу творчих педагогів, розповсюдження їх передового педагогічного досвіду в системі професійно-технічної освіти, формування громадської думки про сучасного майстра виробничого навчання, розширення можливостей професійного спілкування майстрів виробничого навчання і обміну досвідом, підвищення їх професійної майстерності. У ньому брали участь майстри виробничого навчання із 4 ПТНЗ області: ЦПТО№1 м.Івано-Франківська, Войнилівського професійного ліцею, Івано-Франківського професійного будівельного ліцею, ВПУ№7 м.Калуша. Урочисто відкрив конкурс Шафоростов Олексій Омелянович – директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області. Привітала конкурсантів і висловила свої побажання Когуч Наталія Василівна - директор ЦПТО№1 м.Івано-Франківська. Ознайомила учасників конкурсу з програмою проведення теоретичного і практичного турів Майдан Лілія Василівна – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області. Теоретичний тур передбачав перевірку знань майстрів виробничого навчання з предметів професійно-теоретичної підготовки на персональних комп’ютерах. Практичний тур полягав у виконанні завдання: пошиття жіночого сарафану. Журі в складі роботодавців професійно та уважно спостерігали і оцінювали роботи. За спільним рішенням журі та оргкомітету визначено переможців ІІ етапу обласного конкурсу професійної майстерності серед майстрів в/н ПТНЗ з професії «Кравець»:

І місце – Бублинська Світлана Іванівна, майстер в/н

ЦПТО №1 м.Івано-Франківська;

ІІ місце – Турчин Лариса Зіновіївна, майстер в/н

Івано-Франківського професійного будівельного ліцею;

ІІ місце – Вирасток Леся Василівна, майстер в/н

Войнилівського професійного ліцею;

ІІІ місце – Головецька Тетяна Юліївна, майстер в/н

ВПУ№7 м.Калуша.

На урочистому закритті конкурсу переможці та учасники були нагороджені цінними подарунками.

Присутні залишились задоволеними доброю підготовкою та проведенням заходу. Велика заслуга в цьому педагогічного колективу ЦПТО№1 м.Івано-Франківська.

 

       

  

   

Переглядів: 498 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: