Головна » 2017 » Жовтень » 31 » Дуальна форма навчання у вищому художньому професійному училищі № 3 м. Івано-Франківська
12:09
Дуальна форма навчання у вищому художньому професійному училищі № 3 м. Івано-Франківська

Дуальна система підготовки кваліфікованих робітників.В системі освіти України організація професійного навчання за «дуальною формою» передбачає поєднання вивчення теоретичних предметів навчального плану у навчальному закладі з проходженням професійно-практичної підготовки (виробничого навчання та виробничої практики) на підприємствах, які замовляють кадри і мають належні умови для організації практичного навчання. Такий підхід дозволяє максимально наблизити професійне навчання до умов реального виробництва, конкретних робочих місць, врахувати вимоги роботодавців до рівня кваліфікації та профілю компетентності працівників, готувати кваліфікованих робітників , здатних до самореалізації, швидкого реагування до потреб ринку праці, активної участі у соціально-економічних і культурних процесах країни та світу.

Вище художнє професійне училище №3 м. Івано-Франківська у 2017- 2018 навчальному році розпочинає підготовку кваліфікованих робітників за професією «Столяр; верстатник деревообробних верстатів» з упровадженням елементів дуальної форми навчання. Концепція дуальної освіти передбачає просторове і часове поєднання за принципом 35% на 65% або 40% на 60% навчання у навчальному закладі та стажування на підприємствах. Із цією метою налагоджено співробітництво з провідними підприємствами деревообробної галузі міста та області.

     

Співпраця з виробником починається з виробничих майстерень.

Менеджер з персоналу компанії «Каменяр» м. Івано-Франківськ проводить моніторинг учнів групи, які навчаються за дуальною формою навчання, з метою вивчення мотивації вибору професії.

       

ТОВ «Компанія БІЛ і КА» м. Івано-Франківська

Учні групи СТ-1 зустрілися з керівництвом підприємства. Зустріч проводив заступник директора з виробництва Кузьмінчук М.З.

     

Переглядів: 427 | Додав: nmkpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: